…

Optiek Praet werd opgericht eind 19de eeuw. Het was toen zowel een juweliers- als een optiekzaak. Doorheen de jaren kwam de klemtoon steeds meer te liggen op monturen. Eind jaren zestig kwamen er ook contactlenzen bij.

In 1991 nam Lieven Haentjens de zaak over en bouwde ze uit tot wat ze nu is: een optiekzaak met een ruim aanbod voor elk wat wils.

Monturen, sportbrillen, lenzen, loepen… Ons gamma is groot. Ook zonnebrillen en sportbrillen op sterkte worden hier met zorg voor U gemonteerd en aangepast. Onze monturen zijn kwaliteitsvol, origineel en up to date.

Om je het beste advies te kunnen geven volgen we steeds de laatste trends in de brillenmode. We begeleiden u graag bij het kiezen van een montuur rekening houdend met Uw eigen wensen. Ook een goeie service na aankoop vinden we heel belangrijk. Hebt U kinderen? Een kinderhoekje zorgt ervoor dat U rustig kan kiezen en passen.

Meer en meer kinderen hebben trouwens zelf een bril nodig vandaag. Ook voor hen hebben we een ruime keuze aan hippe, vrolijke brillen.
Bovendien krijgen ze er een sportbril of zwembril met basisglazen gratis bovenop zodat ze volop kunnen ravotten.

 

Kom gerust eens langs, we helpen U graag!